سامانه تخصیص یافته برای ثبت شرکت ها این موضوع را پیش‌بینی کرده که در صورت نیاز به رسیدگی های مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی به آن ها به صورت تخصصی به آن ها رسیدگی کند. این موضوع در صورتی اتفاق می افتد که تنها در سامانه یکپارچه ثبت شرکت ها امکان پیشبرد مواردی مانند ثبت شرکت ها، تغییرات شرکت ها و پلمپ دفاتر ایجاد شده و بر اساس درخواست متقاضیان در بخش های تعبیه شده می توان آن ها را انجام داد. خدمات مربوط به پلمپ دفاتر و اخذ آن ها در ابتدای ثبت شرکت ها را می توانید از طریق مؤسسات مندرج در این سامانه پیگیری کنید و آن ها را با مشاوره کارشناسان پیش ببرید.

سامانه ثبت شرکتها تنها مرجع ثبت شرکتها است که با ارائه خدمات اداری شرکت ها تمامی تخصص خود را برای انجام موارد ثبتی متقاضیان به کار گرفته تا موارد مربوط به ثبت شرکت ها و اقدامات پس از ثبت را به صورت تخصصی به اتمام رسانند.

خدمات پلمپ دفاتر تنها در سامانه یکپارچه ثبت شرکت ها انجام می شود و سایت دیگری خدمات را به شما ارائه نمی دهد تا بتوانید دفاتر خود را در زمان مقرر پلمب کنید پس گول تبلیغات را نخورید.

پلمپ دفاتر و تکمیل آن در سامانه ثبت

تمامی سازمان ‌ها و شرکت‌ ها، پس از ثبت، موظف به اخذ پلمپ دفاتر قانونی خود هستند، به خصوص اگر فعالیت‌ هایشان مشمول قوانین مالیاتی باشد. هدف از این کار، ارائه اسناد و مدارک دقیق و قابل اتکای مالی به سازمان امور مالیاتی است. این دفاتر جزو اسناد رسمی محسوب شده و باید تمامی تراکنش ‌های مالی مرتبط با فعالیت‌ های شرکت، به طور دقیق، خوانا و بدون هرگونه خط‌خوردگی یا لاک ‌گیری در آنها ثبت شود.

در ابتدای هر سال مالی، شرکت‌ها دفاتر جدید خود را تهیه می‌ کنند. سپس با مراجعه به اداره ثبت شرکتها، دفاتر مذکور را که به تاریخ روز پلمپ قانونی شده‌اند، دریافت می ‌کنند. این اقدام جهت جلوگیری از هرگونه سوء استفاده احتمالی انجام می‌شود.

علاوه بر این، سازمان‌ ها موظف هستند در پایان هر سال مالی، همزمان با ارائه اظهارنامه مالیاتی، دفاتر پلمپ شده را نیز به عنوان اسناد و مدارک مثبت به اداره دارایی ارائه دهند.

دفاتر قانونی مورد نیاز

طبق ماده ۶ قانون تجارت، تمامی تاجران (به جز کسبه خرد و جزء) موظف به نگهداری چهار نوع دفتر قانونی شامل دفتر کل، دفتر روزنامه، دفتر دارایی و دفتر کپیه هستند. از میان این دفاتر، نگهداری از دفاتر روزنامه و کل اجباری است.

اهمیت پلمپ دفاتر قانونی

توجه داشته باشید که درخواست و ثبت پلمپ دفاتر قانونی به موقع، از جمله مهم ‌ترین تکالیف مالیاتی شرکت ‌ها به شمار می‌رود. عدم انجام این تکلیف، می ‌تواند منجر به جریمه ‌های مالیاتی برای شخص یا شرکت متخلف شود.

حتی شرکت‌ هایی که فعالیتی ندارند، نیز موظف به تهیه دفاتر مالی خود هستند. در اینگونه موارد، دفاتر باید به صورت سفید به اداره مالیات ارائه شده و عدم فعالیت شرکت در آنها قید شود.

نگهداری از تمامی دفاتر قانونی به مدت 10 سال پس از اتمام سال مالی مربوطه، الزامی است. تمامی خدماتی که در متن ذکر شد را می توانید از طریق موسسات درج شده در همین سامانه دریافت کنید.

دلایل پلمپ دفاتر در سامانه ثبت شرکت ها

سازمان امور مالیاتی برای بررسی صحت اطلاعات ارائه شده در اظهارنامه، به اسناد و مدارک معتبر از جمله دفاتر پلمپ شده نیاز دارد. عدم ارائه این مدارک، به منزله خودداری از ارائه اظهارنامه تلقی شده و مشمول جریمه‌ های سنگینی خواهد شد. برای پلمپ دفاتر خود باید در سامانه ثبت شرکتها بر اساس لیست موسسات ثبتی که درج شده با یکی از آن ها تماس گرفته و با مشاوره آنها تماس مراحل مرتبط با پلمپ دفاترتان را به نتیجه برسانید.

با توجه به حساسیت فعالیت ‌های تجاری در حوزه صادرات و واردات، و لزوم ارائه اسناد و مدارک دقیق به مراجع ذی‌صلاح، پلمپ دفاتر قانونی برای این دسته از شرکت‌ ها از اهمیتی دوچندان برخوردار است.

در واقع، داشتن کارت بازرگانی به منزله مجوز فعالیت در این حوزه است و شرکت‌ها موظف هستند برای انجام فعالیت ‌های قانونی خود، دفاتر خود را پلمپ کنند.

سامانه خدمات رسانی ثبت شرکت ها با عنوان سامانه یکپارچه ثبت شرکت ها تنها مرجع برای پیشبرد امور مربوط به ثبت شرکت ها و دفاتر پلمپ است که می تواند با کارشناسی مدارک ارسالی شما بر اساس صادرات و واردات انجام شده بحث تجاری شما را تثبیت کرده و قانون را به کسب‌وکارتان اعطا کند.

پلمب دفاتر تجاری در سامانه ثبت شرکت ها

ورود به سامانه و انتخاب نوع متقاضی باید بر اساس قواعد و اصول که در سامانه ثبت ذکر شده انجام شود در واقع باید به سامانه پلمپ دفاتر تجاری اشخاص حقوقی وارد شوید سپس  در قسمت مربوط به نوع متقاضی گزینه  نوع آن را شخص حقوقی ذکر کنید.

با کارشناسان موسسات ثبتی که در سامانه ثبت آورده شده استفاده کنید و برای تکمیل اطلاعات شرکت شامل مواردی مثل: سال، ماه و روز مالی شرکت مطابق با اساسنامه آن را مشخص کنید.

کارشناسان و بازرسین سامانه ثبت مشخص خواهند کرد که پلمپ را برای چه سالی درخواست می‌ کنید (سال جاری یا سال آینده) که خود باید دقت کافی را برای این موضوع به خرج داد.

تأیید اطلاعات شخصیت حقوقی از سوی بازرسین سامانه یکپارچه ثبت شرکت ها انجام می شود و شما اطلاعات را از طریق پیامک دریافت می کنید. اطلاعات وارد شده در مرحله قبل را به دقت بررسی کنید.

در صورت نیازبه شما ابلاغ می شود که اطلاعات را ویرایش کنید. پس از اطمینان از صحت تمامی اطلاعات،

اطلاعات تکمیلی اظهارنامه پلمپ دفاتر، از جمله اطلاعات امضا کننده اظهارنامه، ثبت اطلاعات کامل هیئت‌مدیره، تعیین سمت اعضای هیئت مدیره توسط کارشناسان موسسات ثبتی معرفی شده در سامانه ثبت شرکتها وارد می شود.

اسکن مدارک موردنیاز، از جمله مدارک مربوط به ثبت شرکت و آگهی تأسیس در سامانه ثبت شرکتها برای پلمپ دفاتر ذکر می شود.

فرم‌های مربوطه مطابق با راهنمایی‌ های موجود در سامانه ثبت شرکت ها در اختیار شما قرار می گیرد تا آن‌ها را بر اساس اطلاعات صحیح تکمیل کنید.

پرداخت هزینه های دفاتر پلمپ شده را می توانید در درگاه پرداخت الکترونیکی اختصاص یافته برای این موضوع انجام دهید. توجه داشته باشید سامانه ثبت در خصوص مراجعه و پرداخت هزینه ها در موسساتی به غیر از آن هایی که در این سامانه ذکر شده مسئولیتی را بر عهده نمی گیرد و در صورت سواستفاده پاسخگوی شما نیست. زیرا تمامی هزینه پلمپ دفاتر را به صورت آنلاین پرداخت کنید.

کارشناسان و وکلای خبره موسسات ذکر شده در این سامانه پلمپ دفاتر را به صورت حضوری یا از طریق پست برای شم ارسال می کنند که به معنی اتمام کار پلمپ دفاتر شماست.

نکات پشتیبانی پلمپ دفاتر تجاری سامانه ثبت

قبل از شروع فرآیند پلمپ، از اسکن مدارک مورد نیاز و تکمیل اطلاعات شرکت خود اطمینان حاصل کنید.

در صورت بروز هرگونه مشکل یا نیاز به راهنمایی، می ‌توانید از طریق بخش پشتیبانی سامانه ثبت با کارشناسان مربوطه تماس بگیرید.

با انجام دقیق و منظم مراحل فوق، می ‌توانید به سادگی و دراسرع‌وقت برای پلمپ دفاتر تجاری شرکت خود اقدام کنید.

این راهنما به شما در درک و انجام مراحل پلمپ دفاتر تجاری برای اشخاص حقوقی در سامانه مربوطه  کمک می‌کند.

در صورت نیاز به پشتیبانی و مشاوره رایگان می توانید از فرم زیر درخواست تماس کنید، یا این که با شماره های روی سایت در تماس باشید.